Huurdersdag 2017

4 November 2017: meer dan 400 huurders deelden hun (woon)verhaal en gingen het gesprek aan over verbeteringen bij Vestia en over hun leefomgeving. Zij vanuit hun rol als huurder en wij vanuit onze rol als huurder én huurdersorganisatie. Ook andere contacten nodigden we uit: gemeenten, Vestia, de Woonbond, het Rotterdams Milieucentrum. Dit is het fotoverslag van de dag.

De dag in 1 foto: Het was een goed bezochte dag waarop we de mensen niet alleen heel veel inhoud, maar ook plezier, workshops en een hapje aanboden. We hebben veel gesprekken gevoerd, zowel 1-op-1 als op het podium, over serieuze zaken die huurders belangrijk vinden.

Ons werk in 1 foto: wij confronteren Vestia met de belangen van de huurders. Op een respectvolle, positieve manier. Nooit eerder in de geschiedenis van de Huurdersraad of van Vestia waren zo veel huurders tegelijkertijd bijeen voor inspraak. Samen drukten ze een flinke stempel op onze koers voor aankomend jaar: het is de kwaliteit van woningen en onderhoud waar het om moet gaan draaien.

Er is nog meer te lezen…

 

Wat vond jij van de dag?