Energiecoach Den Haag

Wordt energiecoach in Den Haag óf vraag of die langskomt met tips en adviezen!

Zoals je weet heeft de Huurdersraad energiecoaches opgeleid, dat is al weer even geleden. Goed nieuws! Bij de Haagse Energiebank kun je voortaan opgeleid worden tot energiecoach voor huurders!

Energiecoach is een leuke rol waarin je je medehuurders en andere bewoners van Den Haag in een persoonlijk energiegesprek kunt adviseren over energiebesparende maatregelen in huis. En zelf steek je er ook een hoop van op!

Als je je aanmeldt via het mailadres op de gelinkte pagina, zet ons (info@huurdersraadvestia.nl) dan in de (B)CC dan nodigen we je uit voor onze bijeenkomsten zodat je in contact komt met andere Vestia/Hof Wonen-huurders die coach en/of vrijwilliger zijn!

Er zijn ook al coaches actief die je kunt vragen langs te komen voor tips & advies. Vraag een bezoek aan van de energiecoach.

Woon je niet in Den Haag? Kijk hier.

Energietips!
De SlimWonen App, klik hier voor de link
Klik hier voor actie met betrekking tot je cv-installatie
Klik hier voor de Direct Bespaaractie
Klik hier voor mogelijke kortingen op duurzame apparaten als je houder bent van een Ooievaarspas. Iedere Ooievaarspas houder krijgt hierover post thuis.
Klik hier om de handige video van TNO te bekijken en voor heel weinig geld een tijdelijk doe-het-zelf voorzetraam te maken om je stookkosten te verlagen.