Werkgroep Den Haag

De werkgroep Den Haag zet in op inspraak op de gemeente Den Haag en op de samenwerking tussen Vestia en de gemeente. Dit is voor huurders belangrijk omdat deze afspraken betrekking hebben op de plannen, het onderhoud en de betaalbaarheid van wonen in Den Haag en Vestia duizenden woningen in de stad Den Haag verhuurt.

In Den Haag zijn de huurdersorganisaties per 2015 volledig derde partij bij het evalueren, bijstellen en tekenen van prestatieafspraken conform de Nieuwe Woningwet. Voor de komende jaren is een raamovereenkomst afgesproken. Hoe die jaarlijks wordt uitgevoerd komt in jaarlijkse prestatieafspraken terug.

Deze werkgroep staat open voor meer leden! Deelnemers moeten woonachtig zijn in de gemeente Den Haag en huren bij Vestia.

Deelnemers van de werkgroep Den Haag zijn:
Jarmila Bouwman, huurder uit Den Haag
Luwi Martina, huurder uit Den Haag
Babak Parvizi, huurder uit Den Haag
Buddy Pangemanann, huurder uit Den Haag ZuidWest
Roderik Plas, huurder uit Den Haag ZuidWest
Ronald van der Spiegel, huurder uit Den Haag ZuidWest
Robert Kwakkelstein, bestuurslid en huurder uit Den Haag

Beleidsmedewerker Edith Punt ondersteunt de werkgroep.

De werkgroep maakt een nieuwsbrief met nieuwtjes voor de Haagse huurders. Zie hieronder een overzicht van de nieuwsbrieven.

  • Nieuwsbrief #1 van 22 juli 2020 vind je hier.
  • Nieuwsbrief #2 van 22 december 2020 vind je hier.
  • Nieuwsbrief #3 van 14 juni 2021 vind je hier.
  • Nieuwsbrief #4 van 9 juni 2022 vind je hier.
  • Nieuwsbrief #5 van 23 augustus vind je hier.

Kijk ook eens naar de informatie over de Haagse wijkambassadeurs.

Er zijn los van de Huurdersraad ook wijkraden die alle bewoners van een wijk (ook niet-huurders) vertegenwoordigen. Zij organiseren activiteiten en overleggen met de gemeente over praktische dingen in de wijk, zoals speelplekken en straatinrichting.

Na de splitsing gaat Huurdersraad Hof Wonen verder met Haagse vrijwilligers over alle thema’s met de mensen uit de diverse werkgroepen, bestuur en wijkambassadeurs en nieuwe mensen. We hebben jou nu al nodig! Vul het formulier in op deze pagina en doe mee.