Bespaar energie met een Energiecoach!

Heb jij ook zo een hoge energierekening? Dan kan de Energiecoach van de Huurdersraad je misschien helpen deze omlaag te krijgen in de vorm van een gratis advies. Dit gaat niet ten koste van je wooncomfort. In totaal staan er 6 energiecoaches klaar om onze medehuurders te helpen.  

Hoe bespaar je energie?
De Energiecoach komt graag bij je langs zodat jullie samen – in een tijdsbestek van ongeveer 1 à 2 uur – door kunnen nemen op wat voor een manier je kunt besparen. De besparing wordt vooral gevonden in kleine gedragsaanpassingen zonder in te boete op wooncomfort. Bij elkaar opgeteld kunnen de aanpassingen leiden tot flinke besparingen op jaarbasis.

Voor wie is de Energiecoach?
De Energiecoach is er voor iedere huurder van Vestia. De inzet van de energiecoach is afhankelijk van waar je woont. Woon je in Delft, Nieuwerkerk a/d IJssel, Zoetermeer, Rotterdam of Den Haag? Dan kan er snel een afspraak worden gemaakt. Woon je in een andere plaats? Dan bekijken we of één van de Energiecoaches bij je langs kan komen.

De Energiecoach is ook inzetbaar voor groepen of bijeenkomsten. Zo kun je met een aantal buren (als groep) gratis advies krijgen van een Energiecoach. De Energiecoaches kunnen ook worden ingezet bij bijvoorbeeld bijeenkomsten gericht op duurzaamheid. Uiteraard moet de bijeenkomst wel de huurders van Vestia raken.

Zelf Energiecoach worden?
Vind je energie besparen belangrijk, en lijkt het je leuk dit over te brengen aan medehuurders? Meld je dan bij ons aan! Wij verzorgen een cursus waarin je leert hoe je makkelijk energie kunt besparen op gas, water en elektriciteit én hoe je dit over kunt brengen aan andere. Heb je de cursus succesvol doorlopen, dan kun je aan de slag als Energiecoach! Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Wil je je op een andere manier inzetten voor duurzaamheid bij de Huurdersraad kijk dan eens bij de Werkgroep Duurzaamheid.

Schrijf je in!
Wil je graag aan de slag met besparen en gebruik maken van één van onze Energiecoaches? Schrijf je dan snel in!

Gratis advies van een energiecoach