Bespaar energie met een Energiecoach!

Heb jij ook zo een hoge energierekening? Dan kan de Energiecoach van de Huurdersraad je misschien helpen deze omlaag te krijgen in de vorm van een gratis advies. Dit gaat niet ten koste van je wooncomfort. In totaal staan er 6 energiecoaches klaar om onze medehuurders te helpen. 

Hoe bespaar je energie?
De Energiecoach komt graag bij je langs zodat jullie samen – in een tijdsbestek van ongeveer 1 à 2 uur – door kunnen nemen op wat voor een manier je kunt besparen. De besparing wordt vooral gevonden in kleine gedragsaanpassingen zonder in te boete op wooncomfort. Bij elkaar opgeteld kunnen de aanpassingen leiden tot flinke besparingen op jaarbasis.

Energietips!
De SlimWonen App, klik hier voor de link
Klik hier voor actie met betrekking tot je cv-installatie
Klik hier voor de Direct Bespaaractie
Klik hier voor mogelijke kortingen op duurzame apparaten als je houder bent van een Ooievaarspas. Iedere Ooievaarspas houder krijgt hierover post thuis.
Klik hier om de handige video van TNO te bekijken en voor heel weinig geld een tijdelijk doe-het-zelf voorzetraam te maken om je stookkosten te verlagen.

Voor wie is de Energiecoach?
De Energiecoach is er voor iedere huurder van Vestia. De inzet van de energiecoach is afhankelijk van waar je woont. Woon je in Delft, Nieuwerkerk a/d IJssel, Zoetermeer, Rotterdam of Den Haag? Dan kan er snel een afspraak worden gemaakt. Woon je in een andere plaats? Dan bekijken we of één van de Energiecoaches bij je langs kan komen.

De Energiecoach is ook inzetbaar voor groepen of bijeenkomsten. Zo kun je met een aantal buren (als groep) gratis advies krijgen van een Energiecoach. De Energiecoaches kunnen ook worden ingezet bij bijvoorbeeld bijeenkomsten gericht op duurzaamheid. Uiteraard moet de bijeenkomst wel de huurders van Vestia raken.

Kijk voor meer tips over energiebesparen in Rotterdam ook op de website van Het Rotterdamse Milieu Centrum. 

Zelf Energiecoach worden?
Vind je energie besparen belangrijk, en lijkt het je leuk dit over te brengen aan medehuurders?

En woon je in Zoetermeer: Meld je aan voor de cursus energiecoach, najaar 2022! Klik hier.

En woon je in Delft: Meld je aan voor de cursus energiecoach bij 015 Duurzaam! Klik hier.

Huur je bij Vestia en woon je in een ander gebied? Meld je dan bij ons aan! Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Wil je je op een andere manier inzetten voor duurzaamheid bij de Huurdersraad, laat het ons ook weten!

Wil je een energiecoach bij jou thuis?
Wil je graag aan de slag met besparen en gebruik maken van één van onze Energiecoaches? Schrijf je dan snel in met onderstaand formulier!

Gratis advies van een energiecoach