Bureau

Petra de Hoog

Naam: Petra de Hoog
Woonplaats: Naaldwijk
Werkt bij de Huurdersraad sinds: juni 2016
Functie: bureaumedewerker

Juni 2016 ben ik begonnen bij de Huurdersraad Vestia aan de Fonteinbos in Zoetermeer. Ik ben hier werkzaam als bureaumedewerker. Een hele afwisselende functie waarbij ik veel contact heb met de bestuursleden, vrijwilligers en huurders. Allerlei zaken die hierbij om de hoek komen kijken worden door mij opgepakt, een soort “spin in het web”-functie. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor telefonisch en mailcontact met de Huurdersraad.

Petra van der Burg

Naam: Petra van der Burg
Woonplaats: Delft
Werkt bij de Huurdersraad sinds: september 2018
Functie: beleidsmedewerker

Ik versterk sinds september 2018 de Huurdersraad. Ik houd me bezig met de regio Haaglanden en de samenwerking met het bestuur van Vestia. Samenwerken met onze vrijwilligers om de stem van de huurders te laten horen, daar krijg ik energie van. Taken: adviseren bestuur over beleid en adviezen, prestatieafspraken tussen Vestia en gemeenten, jaarplan enz.

Rachel Moeniralam

Naam: Rachel Moeniralam
Woonplaats: Rotterdam
Werkt bij de Huurdersraad sinds: mei 2021
Functie: beleidsmedewerker

Na 4,5 jaar actief te zijn geweest als vrijwilliger bij de Huurdersraad heb ik in mei 2021 de overstap gemaakt naar beleidsmedewerker. Ik houd me bezig met de regio Rotterdam, de onderwerpen Servicekosten, Duurzaamheid en Zorg & Wonen, het ondersteunen van onze vrijwilligers en het voorbereiden van adviezen over Vestia-beleid. Bijdragen aan adviezen voor een beter Vestia beleid geeft mij de kans om voor veel mensen tastbare verbeteringen te realiseren. Daar word ik blij van.

Naam: Edith Punt
Woonplaats: Scheveningen (Den Haag)
Werkt bij de Huurdersraad sinds: mei 2022
Functie: beleidsmedewerker