Bureau

Naam: Petra de Hoog
Woonplaats: Naaldwijk
Werkt bij de Huurdersraad sinds: juni 2016
Functie: bureaumedewerker

Juni 2016 ben ik begonnen bij de Huurdersraad Vestia aan de Fonteinbos in Zoetermeer. Ik ben hier werkzaam als bureaumedewerker. Een hele afwisselende functie waarbij ik veel contact heb met de bestuursleden, vrijwilligers en huurders. Allerlei zaken die hierbij om de hoek komen kijken worden door mij opgepakt, een soort “spin in het web”-functie. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor telefonisch contact met de Huurdersraad. Ik hoop nog veel van jullie te horen, via de telefoon, chat en/of de e-mail zodat we op de hoogte gehouden worden van allerlei zaken waarmee de Huurdersraad voor jullie aan de slag kan gaan.

 

Naam: Petra van der Burg
Woonplaats: Delft
Werkt bij de Huurdersraad sinds: september 2018
Functie: beleidsmedewerker

Ik versterk sinds september 2018 de Huurdersraad. Ik houd me bezig met de regio Haaglanden en de samenwerking met het bestuur van Vestia. Samenwerken met onze vrijwilligers om de stem van de huurders te laten horen, daar krijg ik energie van. Taken: adviseren bestuur over beleid en adviezen, prestatieafspraken tussen Vestia en gemeenten, jaarplan enz.

 

Naam: Rudy Wildeman
Woonplaats: Rotterdam
Werkt bij de Huurdersraad sinds: januari 2019
Functie: beleidsmedewerker

Mijn naam is Rudy Wildeman en ik werk sinds januari 2019 voor de Huurdersraad als beleidsmedewerker. Hiervoor heb ik gewerkt bij verschillende woningcorporaties. Zo is mijn kennis over woningcorporaties groot en deze kennis wil ik graag inzetten voor de Huurdersraad!