Bestuur

Het bestuur is het gezicht van de Huurdersraad! Het bestuur adviseert Vestia over verschillende onderwerpen die de gezamenlijke belangen van huurders raken. Hiernaast overlegt het bestuur regelmatig met Vestia over actuele onderwerpen. Het bestuur onderhandelt over de prestatieafspraken in Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer en communiceert met de huurders. Het bestuur zorgt ook voor de interne organisatie van de Huurdersraad.

Vacatures bestuursleden nieuwe organisaties!

Op 1 januari 2023 splitst Vestia in drie woningcorporaties die alle drie een huurdersorganisatie nodig hebben. In deze interessante periode tot aan de splitsing kunnen vrijwilligers zich al aanmelden als aspirant bestuurder en zich kandidaat stellen voor de nieuwe besturen!

We zoeken nog steeds Vestia-huurders als aankomende bestuursleden om Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer en overig Nederland in de nieuwe Huurdersraden te vertegenwoordigen. In een gedreven en enthousiast team tot negen personen maakt het bestuur het verschil voor haar medehuurders.

Ben jij gezellig, analytisch, een vergadertijger, geïnteresseerd in de volkshuisvesting en minimaal 8 uur per week beschikbaar dan vragen we je te solliciteren om mee te doen met onze nieuwe besturen. Heb je voorzitters-, secretaris of penningmeester kwaliteiten dan is dat een pré.

Inmiddels hebben we een aantal aankomende bestuurders die vanaf 1 januari beginnen. Kom die teams versterken! Vooral voor Huurdersraad Hof Wonen (onder meer Den Haag) breiden we graag nog spoedig uit! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over een rol als bestuurder in een van de nieuwe Huurdersraden, maak je belangstelling kenbaar via het formulier via deze link, dan nemen we contact met je op.

Huidig bestuur Huurdersraad Vestia

Het bestuur bestaat uit minimaal drie en maximaal zeven leden, allen huurders van Vestia. Op dit moment bestaat het bestuur uit:

Cees van der Harst, interim-voorzitter
Robert Kwakkelstein, secretaris
Roel Ram, penningmeester
Wim van der Sleen, 2e penningmeester
Bart Simon
Tineke van Geest

Lees ook eens in onze statuten over de rollen en taken.

De huidige aspirant-bestuursleden voor de nieuwe huurdersorganisaties zoals voorgesteld via onze nieuwsberichten, draaien tot de nieuwe huurdersorganisatie (Huurdersraad Stedelink, Huurdersraad Hof Wonen, Huurdersraad Hef Wonen) formeel wordt opgericht (eind 2022) mee met het bestuur van Huurdersraad Vestia.

Meld je aan als vrijwilliger via het formulier

Het bestuur + aspirant bestuursleden is niet de hele Huurdersraad!

Bekijk hier alle vacatures en maak je belangstelling kenbaar via het formulier!