Bestuur

Het bestuur is het gezicht van de Huurdersraad! Het bestuur adviseert Vestia over verschillende onderwerpen die de gezamenlijke belangen van huurders raken. Hiernaast overlegt het bestuur regelmatig met Vestia over actuele onderwerpen. Het bestuur onderhandelt over de prestatieafspraken in Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer en communiceert met de huurders. Het bestuur zorgt ook voor de interne organisatie van de Huurdersraad.

Vacatures!

Op 1 januari 2023 splitst Vestia in drie woningcorporaties die alle drie een huurdersorganisatie nodig hebben. In deze interessante periode tot aan de splitsing kunnen vrijwilligers al meedoen met en toetreden tot het bestuur en zich kandidaat stellen voor de nieuwe besturen!

We zoeken meerdere Vestia-huurders als bestuursleden om Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer en overig Nederland te vertegenwoordigen. In een gedreven en enthousiast team maakt het bestuur het verschil voor haar medehuurders.

Ben jij gezellig, analytisch, een vergadertijger, geïnteresseerd in de volkshuisvesting en minimaal 8 uur per week beschikbaar dan vragen we je te solliciteren om mee te doen met ons bestuur. Heb je voorzitters-, secretaris of penningmeester kwaliteiten dan is dat een pré.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over lid worden van het bestuur, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.

Meer informatie

Het bestuur bestaat uit minimaal drie en maximaal zeven leden, allen huurders van Vestia. Op dit moment bestaat het bestuur uit:

Cees van der Harst, interim-voorzitter
Robert Kwakkelstein, secretaris
Roel Ram, penningmeester
Wim van der Sleen, 2e penningmeester
Bart Simon

Het bestuur is niet de hele Huurdersraad! De Algemene Raad controleert het bestuur en informeert het bestuur over wat er speelt onder de huurders, net als de werkgroepen, bureaumedewerkers én alle huurders. Bekijk onze folder Een kijkje acher de schermen … voor een handig overzicht.

Lees ook eens in onze statuten over de rollen en taken.

Ik ben nieuwsgierig naar een rol in het bestuur

Aanmelden Bestuur
Bezig met versturen
.