Bestuur

Het bestuur is het gezicht van de Huurdersraad! Het bestuur adviseert Vestia over verschillende onderwerpen die de gezamenlijke belangen van huurders raken. Hiernaast overlegt het bestuur regelmatig met Vestia over actuele onderwerpen. Het bestuur onderhandelt over de prestatieafspraken in Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer en communiceert met de huurders. Het bestuur zorgt ook voor de interne organisatie van de Huurdersraad.

Vacatures aspirant bestuursleden huidige en nieuwe organisaties!

Op 1 januari 2023 splitst Vestia in drie woningcorporaties die alle drie een huurdersorganisatie nodig hebben. In deze interessante periode tot aan de splitsing kunnen vrijwilligers al meedoen met het huidige bestuur als aspirant bestuurder en zich kandidaat stellen voor de nieuwe besturen!

We zoeken meerdere Vestia-huurders als aankomende bestuursleden om Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer en overig Nederland in de huidige (als aspirant bestuurslid) en nieuwe Huurdersraden te vertegenwoordigen. In een gedreven en enthousiast team maakt het bestuur het verschil voor haar medehuurders.

Ben jij gezellig, analytisch, een vergadertijger, geïnteresseerd in de volkshuisvesting en minimaal 8 uur per week beschikbaar dan vragen we je te solliciteren om mee te doen met ons bestuur. Heb je voorzitters-, secretaris of penningmeester kwaliteiten dan is dat een pré.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over een rol als bestuurder, maak je belangstelling kenbaar via het formulier via deze link, dan nemen we contact met je op.

Huidig bestuur Huurdersraad Vestia

Het bestuur bestaat uit minimaal drie en maximaal zeven leden, allen huurders van Vestia. Op dit moment bestaat het bestuur uit:

Cees van der Harst, interim-voorzitter
Robert Kwakkelstein, secretaris
Roel Ram, penningmeester
Wim van der Sleen, 2e penningmeester
Bart Simon
Tineke van Geest
1 aankomend lid in procedure

Lees ook eens in onze statuten over de rollen en taken.

Aspirant bestuursleden voor de nieuwe huurdersorganisaties zullen aanvullend op het huidige bestuur gaan meedraaien tot de nieuwe huurdersorganisatie (Huurdersraad Stedelink, Huurdersraad Hof Wonen, Huurdersraad Hef Wonen) formeel wordt opgericht (midden/eind 2022).

Meld je aan als vrijwilliger via het formulier

Het bestuur + aspirant bestuursleden is niet de hele Huurdersraad!

Bekijk hier alle vacatures en maak je belangstelling kenbaar via het formulier!