Huurders

De Huurdersraad Vestia is dé belangenbehartiger voor alle huurders van Vestia. Dit doen wij door Vestia (on)gevraagd te adviseren over het beleid dat o.a. gaat over beheer, onderhoud, huur, servicekosten en de kwaliteit van de dienstverlening. Wij signaleren problemen die vaker voorkomen bij meerdere huurders om dat aan te kaarten bij Vestia.

Waar moet je heen met je probleem
De huurdersraad kan je de weg wijzen als je een probleem hebt met Vestia. Hierbij is het belangrijk dat er eerst is gesproken met Vestia. Kom je er in eerste instantie niet uit met Vestia, dan kun je je bewonerscommissie inschakelen wanneer het over een zaak gaat die meerdere bewoners in je woongebouw/-complex aangaat.

Is er na het contact nog steeds geen oplossing? Dan wordt het tijd om een klacht bij Vestia in te dienen. Biedt dit nog steeds niet de gewenste uitkomst, en ben je overtuigd van je gelijk? Dan kun je je geschil indienen bij de geschillencommissie.

Heb je nog vragen, lees dan eens ons uitgebreid advies, kijk eens naar onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Tip! Onze uitleg over reparaties.