Online huurjournaals

Nu terugkijken: live tweede huurjournaal over de splitsing van Vestia

Op 24 juni 2021 was ons tweede huurjournaal, dit keer live: Wat jij wil weten over de splitsing van Vestia.

Vestia gaat splitsen in drie corporaties: een Haagse, Delfts-Zoetermeerse en Rotterdamse. De woningen in de rest van Nederland worden verdeeld over die corporaties. Wil jij meer weten over de opsplitsing van Vestia in 3 kleinere corporaties en wat dat voor jou als huurder betekent? Kijk dan de herhaling van ons huurjournaal. Je kijkt de herhaling van het huurjournaal op ons Youtube-kanaal. Bekijk hier alleen de PowerPoint van de presentatie (in .pdf-format).

Paul Minke

Heb jij vragen over de splitsing? Stel deze dan gerust alsnog via onze facebookpagina. Bekijk hier het bericht op onze website met de vragen en antwoorden die al wel en nog niet door Paul Minke zijn beantwoord tijdens onze live-uitzending en zijn ingezonden via facebook of e-mail.

Alvast meer weten over de splitsing, klik hier.

Ben jij in de prijzen gevallen? Bekijk ons eerste huurjournaal

Meer dan 3.000 huurders hebben meegedaan met de winactie die liep tot en met 25 april 2021. We geven 18 prijzen weg, waaronder drie keer een hele maand huur. Weten wie er heeft gewonnen? Bekijk nu ons allereerste huurjournaal online. Hierin worden de winnaars bekend gemaakt en delen we enkele prijzen persoonlijk uit. Alle winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad en hun prijs in ontvangst kunnen nemen.

Mini-huurdersdagen in november

Naast onze online huurjournaals houden we ook een aantal avondbijeenkomsten in november 2021. Op deze mini-huurdersdag kun je eindelijk weer bijpraten met medehuurders en de Huurdersraad. Lees meer over de mini-huurdersdagen.

Laat hier je contactgegevens achter

Zo kunnen we je gericht mailings sturen over over het gebied waar je woont en je uitnodigen voor huurjournaals en huurdersdagen.


Vrijwilligers gezocht!

Ben jij die persoon die het belangrijk vindt dat Vestia het juiste doet en wil jij je actief voor je medehuurders inzetten? Dan is de Huurdersraad op zoek naar jou! Lees hier meer en geef je belangstelling door, dan nemen we vrijblijvend contact met je op.