Werkgroep Rotterdam

De werkgroep Rotterdam houdt zich bezig met zaken die spelen in Rotterdam op het gebied van ontwikkeling en beheer van de huurwoningen van Vestia. Zo werkt de werkgroep aan prestatieafspraken met gemeente en Vestia. De werkgroep werkt toe aan het bouwen van een nieuwe Huurdersraad die na de splitsing van Vestia voor de nieuwe Rotterdamse woningcorporatie van start gaat per 1 januari 2023.

Deelnemers van de werkgroep Rotterdam zijn:

Jeannette Philips, AR-lid*
Wim Huizing, AR-lid*
Mustapha Eaisaouiyen, AR-lid*
Els Kamminga, AR-lid*
Anna Wendels
Judith Grave
Riet Velders
Ruben Arnhem

*De Algemene Raad (AR) controleert de Huurdersraad.

Rachel Moeniralam begeleidt de werkgroep als beleidsmedewerker van de Huurdersraad.

Gezocht: Vrijwilligers uit Rotterdam voor de Huurdersraad

Op 1 januari 2023 splitst Vestia in drie woningcorporaties, die alle drie een huurdersorganisatie nodig hebben. Eén van die drie woningcorporaties is speciaal voor Rotterdam.  In deze interessante periode tot aan de splitsing kunnen vrijwilligers al meedoen met de Huurdersraad als vrijwilliger voor een werkgroep en/of meedoen als aspirant in ons huidige en als kandidaat voor het nieuwe bestuur van Huurdersraad Hef Wonen! We zoeken hard naar mensen uit Rotterdam!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over vrijwilliger worden? Klik hier voor meer informatie over de rol van bestuurslid. Kijk snel op onze vacaturepagina naar andere voor jou geschikte rollen of neem een kijkje in onze folder. Iedereen is welkom, we gaan met je in gesprek om te kijken hoe jij het best kunt bijdragen in de organisatie!

Geef vrijblijvend je interesse door via het formulier op de vacaturepagina.