Werkgroep Rotterdam

De werkgroep Rotterdam houdt zich bezig met zaken die spelen in Rotterdam op het gebied van ontwikkeling en beheer van sociale woningen van Vestia. Zo heeft de werkgroep Rotterdam als hoofdtaak de prestatieafspraken Rotterdam mede vorm te geven.

Deelnemers van de werkgroep Rotterdam zijn:

Jeannette Philips, AR-lid
Wim Huizing, AR-lid
Mustapha Eaisaouiyen, AR-lid
Els Kamminga, AR-lid
Anna Wendels
Judith Grave
Riet Velders

Rachel Moeniralam begeleidt de werkgroep als beleidsmedewerker van de Huurdersraad.

Gezocht: Vrijwilligers uit Rotterdam voor de Huurdersraad

Op 1 januari 2023 splitst Vestia in drie woningcorporaties, die alle drie een huurdersorganisatie nodig hebben. Eén van die drie woningcorporaties is speciaal voor Rotterdam.  In deze interessante periode tot aan de splitsing kunnen vrijwilligers al meedoen met de Huurdersraad als vrijwilliger voor een werkgroep en/of zich kandidaat stellen voor het huidige en de nieuwe besturen! We zoeken hard naar mensen uit Rotterdam!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over vrijwilliger worden? Klik hier voor meer informatie over de rol van bestuurslid. Kijk snel op onze vacaturepagina naar andere voor jou geschikte rollen of neem een kijkje in onze folder. Iedereen is welkom, we gaan met je in gesprek om te kijken hoe jij het best kunt bijdragen in de organisatie!