Alles over energie besparen

(Bron afbeelding: www.unitedconsumers.com)

Lees tips over energiebesparen van de Woonbond via deze link!

Huurdersraad Vestia heeft een aantal energiecoaches opgeleid. Ze staan medehuurders bij met hun praktische adviezen om te besparen. Het is leuk vrijwilligerswerk, wellicht heb je interesse om je aan te melden voor een cursus om in je eigen omgeving mensen advies te gaan geven.

Woon je in Delft?
Wil je zelf tips en advies? Meld je dan via deze link voor een persoonlijk energiegesprek: https://www.015duurzaam.info/015-energiegesprekken.

Er start binnenkort een cursus voor energiecoaches in Delft. Bij 015 Duurzaam kun je opgeleid worden tot energiecoach. Meld je aan voor het leertraject energiecoach bij 015 Duurzaam!
Als je je aanmeldt via het mailadres op de gelinkte pagina is het leuk als je de Huurdersraad (info@huurdersraadvestia.nl) in de (B)CC zet. Dan nodigen we je uit voor onze bijeenkomsten zodat je in contact komt met andere Vestiahuurders die coach en/of vrijwilliger zijn!


Woon je in Zoetermeer?
Dan kun je ook contact met de Huurdersraad Vestia opnemen om te zien of er een coach beschikbaar is. Een andere mogelijkheid is zelf contact op te nemen met het Energieloket Zoetermeer. Ze helpen op verschillende manieren om te besparen: https://energieloketzoetermeer.nl/. Energiecoach worden in Zoetermeer? Klik hier.


Woon je in Rotterdam en omstreken?
Dan komen de Energiecoaches van Huurdersraad Vestia graag bij je langs. Een telefoontje of mailtje aan Petra de Hoog van de Huurdersraad Vestia en zij regelt dan dat er een coach bij je thuis komt kijken om je tips te geven voor eenvoudig toe te passen besparende mogelijkheden. (info@huurdersraadvestia.nl of 085 – 016 0105) Je kunt in Rotterdam ook contact opnemen met het Rotterdams Milieucentrum: https://rotterdamsmilieucentrum.nl/

Woon je in Den Haag?
Daar werkt de Huurdersraad nauw samen met Duurzaam Den Haag en de Energiebank. Je kunt daar alles over lezen op hun websites: https://duurzaamdenhaag.nl/ en https://www.energiebanknederland.nl/de-energiebank/energiebank-den-haag/ Beide organisaties zijn juist nu ook op zoek naar extra vrijwilligers. Het is leuk werk en ze bieden je training.

Energietips! (voor Den Haag)
De SlimWonen App, klik hier voor de link
Klik hier voor actie met betrekking tot je cv-installatie
Klik hier voor de Direct Bespaaractie
Klik hier voor mogelijke kortingen op duurzame apparaten als je houder bent van een Ooievaarspas. Iedere Ooievaarspas houder krijgt hierover post thuis.
Klik hier om de handige video van TNO te bekijken en voor heel weinig geld een tijdelijk doe-het-zelf voorzetraam te maken om je stookkosten te verlagen.