Aanbod: Schakel kennis van onze energiecoaches in!

Woensdag 22 maart hebben 13 Vestia-huurders de cursus tot energiecoach succesvol afgerond. Zij hebben veel kennis opgedaan en weten alle ins en outs over energie besparen. Ben je benieuwd naar wie de energiecoaches zijn? Wil je graag gratis advies van een energiecoach? Lees dan snel verder!

Er hebben maar liefst 13 huurders de cursus met een goed gevolg afgerond, ze wonen in verschillende steden waaronder Delft, Nieuwerkerk a/d IJssel en Den Haag. Tijdens de cursus hebben ze veel geleerd over hoe je makkelijk energie kunt besparen, maar ook besparen op gas en water.

Boven v.l.n.r.: Ragna, Mikaila, Bea, Henk, Pierre, Robert en Pieter. Onder v.l.n.r.: Christa (trainer), Jenny, Ellen, Hassan, Jan, Cok en Joop.

De volgende coaches wonen in Rotterdam: Ragna, Mikaila, Hassan, Jan en Cok. Robert en Pieter komen uit Den Haag. Uit Nieuwerkerk a/d IJssel komen Bea en Ellen. De Zoetermeerse energiecoaches zijn Henk, Pierre en Joop. En uit Delft komt Jenny.

Ben je enthousiast geworden? Ben je geïnteresseerd in gratis advies van een energiecoach? Meld je dan snel hieronder aan!

Gratis advies van een energiecoach

Tags: , , , , , , , , , ,

Een antwoord op “Aanbod: Schakel kennis van onze energiecoaches in!”

  1. Jacqueline Bussing

    Ik heb sterk vermoeden dat er bij mij word afgetapt heb 4000 euro moeten bijbetalen moet deze in 4 jaar aflossen 82 euro per mnd +de maandpremie als er niet getapt word ligt het tevens aan isolatie Vestia zegt hier verder niks aan te kunnen doen het is een vrieskist in mijn huis en al zet ik de kachel op 26 graden word het hier nog niet warm het is buiten warmer dan binnen ook slaat de gasgeizer elke x aan en af zo der dat de kachel aanstaat of warm water of gas gebruikt word ik heb nooit schulden gehad en zit nu zwaar in de problemen met eneco en stedin kom ik er niet uit ik hoop nu op hulp van Vestia mvg Jacqueline Bussing