Robert stelt zich voor als bestuurslid van de Huurdersraad

Robert is vanaf september 2021 bestuurslid van de Huurdersraad. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers en vertegenwoordigt de huurders in het gesprek met en adviezen aan de Raad van Bestuur van Vestia. De Algemene Raad van de Huurdersraad heeft Robert voorgedragen als bestuurslid.

Robert Kwakkelstein stelt zich voor
Na enige jaren in de Algemene Raad te hebben gezeten en een aantal scholingsmomenten verder te zijn, voel ik me meer en beter op mijn plek in deze organisatie voor de belangenbehartiging van Vestia huurders, dan in het begin het geval was. De manier waarop de werkgroepen  bezig zijn samen met het secretariaat en het bestuur, om samen tot een zo goed mogelijke samenwerking te blijven komen met Vestia, ligt me na aan het hart. Ik denk dat ik een bijdrage kan leveren in de communicatie naar buiten en binnen de organisatie. Ik beschik over een goed analytisch vermogen en kan goed communiceren met allerlei mensen die diverse achtergronden hebben. Ik huur een Vestia-woning in Den Haag.

Ervaring & kennis
Momenteel organiseer ik als secretaris de meetings van www.Beatstadradio.nl, een Haags getint, online radiostation. Daarnaast zat ik in het bestuur van een politieke partij en verrichtte daar als vrijwilliger diverse PR-werkzaamheden, variërend van interactieve video promo’s voor de kieslijst kandidaten bij de Tweede Kamer verkiezingen van 2021 tot het maken van andere promotiematerialen zoals vlaggen en ander drukwerk. Daarnaast doe ik freelance muziek- en video producties, soms een CD co-produceren, dan weer wat sessie werk. Nooit een saai moment in het leven. Veel ervaring met computers en mobiele communicatiemiddelen, redelijke kennis van WordPress (websiteprogramma) en HTML (website-taal). Daarnaast ben ik prima in de gelegenheid zelfstandig te werken binnen een klein teamverband. Ervaring met vergaderingen en voor publiek spreken, niet verlegen en wel doortastend. Onderzoek alles en behoud het best werkende. Mijn levensmotto is: Doe wel en zie niet om. (Niet teveel in ieder geval).

 

Tags: , ,