Rotterdam: Standpunten politieke partijen “wonen”

Als je op onze website komt vind je woonkwaliteit waarschijnlijk belangrijk. Daarom maakten wij een overzicht met standpunten van politieke partijen in Rotterdam. Wellicht helpt het je in de keuze voor een bepaalde partij morgen, bij de gemeenteraadsverkiezingen in jouw gemeente. 

 

> Klik hier voor het overzicht standpunten politieke partijen Rotterdam <

 

Wist jij dat…

22.000 van de 72.000 huishoudens van Vestia in Rotterdam staan?

 

Let op: wij zijn politiek neutraal. Wat wij hebben gedaan is zo goed mogelijk voornamelijk op basis van partijprogramma’s (online verkrijgbaar), standpunten verzamelen over wonen. Succes met de keuze voor jouw stadspartij morgen!

Tags: , , , , ,

10 Antwoorden op “Rotterdam: Standpunten politieke partijen “wonen””

 1. De wit , Stefanie

  Bellen Nooit terug, nemen je niet serieus, en de klantservice naar mate de dames weten vaak te weinig over de situaties!! En opdrachten naar derdrde bedrijven worden niet goed gecomminuceert

 2. K Texel

  Wij hebben al 2 maanden last van geluidsoverlast(bromtoon).van waarschijnlijk het ventilatiesysteem op het dak van de flat. Wij slapen heel slecht, maar ook andere buren hebben ons geinformeerd dat zij ook last hebben van de bromtoon. Het is niet uit te houden en mijn vrouw komt midden in de nacht huilend de slaapkamer uit. Op een avond was het zo luid dat we die nacht in een hotel hebben doorgebracht. Dit is een aantasting van je woongenot.
  Het contact maken met Vestia is ook niet makkelijk. We hebben al diverse keren , zowel schriftelijk (email) als telefonisch contact proberen te maken (mevr. H. Nieuwstraaten, mevr.Taldi en als laatst en LInda. Je wordt met allerlei smoesjes afgepoeierd, maar het bekendste is belt u maat over 2 dagen terug; en als je na 2 dagen terugbelt zijn de medewerkers niet bereikbaar.
  We zijn nu reeds 2 maanden bezig en Vestia heeft de installateur van de het systeem laten komen, maar die kon het gebrom niet traceren. Wij hebben Vestia gevraagd een deskundige te sturen naar onze flat om het gebrom te traceren en te helpen met de oplossing van dit al 2 maanden durende geluidsoverlast.
  Wij zullen Vestia blijven contacten tot dat dit probleem is opgelost en wij kijken naar uit dat dit snel zal gebeuren.
  Dank u wel voor uw begrip en medewerking.

 3. sinds 1jaar en 6maanden gevecht om verbetering van antie slip strippen verkeerd gemonteerd. nog steeds geen uitsluitsel wanneer verbetering van de strips(wij zijn bewoners) wij horen niets. zeer slecht bij vervoer met anbulands met patients graag uitkomst zsm!!!

 4. Kreeg 3jaar geleden de opmerking, toen er foto’s genomen moesten worden van de gedateerde-/gevaarlijke warmteverspillende radiatoren ;”ach mevrouw,u bent nog jong!” . “Het zal dit jaar niet meer lukken,maar volgend jaar gaan we het aanpakken”.
  2 jaar verder,ik heb geen dubbelglas en woon hoog in een flat op de hoek. Waai bijna mijn huis uit,ruiten trillen soms en de jaarnota van de energiemaatschappij liegt er niet om.
  Schilderwerk aan buitenkant is bij mij nooit gedaan…het “liftje” ging n.l stuk,toen er eindelijk een nieuwe kwam,zijn ze niet meer verder gegaan met het schilderen v/d kozijnen. En zo kan ik nog tig voorbeelden geven….maar óók energieverspilling!!!