Den Haag: Standpunten politieke partijen “wonen”

Als je op onze website komt vind je woonkwaliteit waarschijnlijk belangrijk. Daarom maakten wij een overzicht met standpunten van politieke partijen in Den Haag. Wellicht helpt het je in de keuze voor een bepaalde partij morgen, bij de gemeenteraadsverkiezingen in jouw gemeente. Succes met kiezen!

 

> Klik hier voor het overzicht standpunten politieke partijen Den Haag <

Wist jij dat…

zo’n 23.000 van de 72.000 huishoudens van Vestia in de gemeente Den Haag staat?

 

Let op: wij zijn politiek neutraal. Wat wij hebben gedaan is zo goed mogelijk, voornamelijk op basis van partijprogramma’s (online verkrijgbaar), standpunten verzamelen over wonen – voor jouw informatie.

Tags: , , , ,

10 Antwoorden op “Den Haag: Standpunten politieke partijen “wonen””

 1. J.L. de Haas

  Wij hebben op de melis stokerlaan 2496 D fathy wonen een iranees wij wonen op 2496 fathy heb de balkon helemaal dichr gemaaakt zonder onze toestemming maar met toestemming van Tanja (vestia) hierbij is ond woongenot verdwenen, heb niks tegen buitenlanders heb zelf buitenlandse vrienden maar ik vind dat dit in overleg met ons moest gaan,

 2. Jan nadorp

  Wat geluidsoverlast betreft vele huurders hebben geen notie van geluidsoverlast alleen hun leven telt ,bijvoorbeeld viltjes onder stoelpoten het is gewoon geen gehoor ook het lopen op klompen of met hoge hakken lopen in huis dan dreunt gewoon door en je mag er niet eens wat van zeggen ,er zou eens controle moeten komen bij bewoners die laminaat hebben want er zijn die er bijna niets onder hebben liggen de leefwijze en leefgeluiden moet beter ik weet wel dat je in een flat woont maar hou rekening met elkaar dat is toch niet zo moeilijk,ook op de late avond en nachtelijke uurtjes met de dames op hoge hakken het lijkt wel of er een heel leger over de galerij loopt dat kan en mag toch ook wat minder of over de vloer van de galerij een rubberen laag aanbrengen dat zijn stroken die zo in de handel zijn.

 3. houwaart

  Wij wonen in de Datheenstraat op Scheveningen en ondervinden ook geluidsoverlast van bovenburen . Ze hebben gewoon maling aan alles gang staat vol met rotzooi als het zomer is komt er een stank uit dat huis ramen zemen hebben ze nog nooit van gehoord viezerikken zijn het en dan heb ik het over iemand van rond de dertig met twee kinderen 11 en 5 die elke nacht alleen worden gelaten omdat moeder bezigheden buitenshuis heeft. Kinderen stampen en rennen gooien met de deuren af en toe zwengelt de lamp ervan .Ik snap gewoon niet dat er geen sociale controle is door Vestia over hoe de huizen worden onderhouden en wat voor vloeren men heeft. Het zijn oude huizen maar daarom hoef je nog geen genoegen te nemen met alles ook wij hebben recht op woongenot en een nette buurt. Ze wordt door elke instantie geholpen want ze is z.g.n ziek elke keer weer komt er zo’n geitenwollensok langs die ze helemaal heeft liggen. Maar wel aan de waterpijp als het mooi weer is en de politie / wijkagent doet daar niets tegen terwijl er kleine kinderen rondlopen. Fijn hoor die inkomensafhankelijke buurten je kweekt ghetto’s.

 4. roeleveld /krassenberg

  mijn zoon is 32 jaar opzoek naar een huisje op scheveningen duindorp hij staat al ruim 7 jaar ingeschreven hij woont al zijn hele leven in duindorp ,mensen van buiten af die worden als eerste geholpen

 5. PipoDwangbuis

  ik heb geen klagen,ondanks dat deze huizen gehorig zijn,er is volgens mij een goede omgang hier met elkaar,ik woon prettig hier,en ja ondanks goede venytilatie,heb ik hier ook last vanvocht en wat schimmel,qua wonen wil ik hier niet weg,en we ervaren van elkaar wel eens last van geluidsoverlast,zolang het bij weleens blijft is wat mij betreft prima,omdat ik ook weleens wat luider ben met geluid(muziek)leven en laten leven

 6. PipoDwangbuis

  ik heb hele fijne mensen(jong stel van pakistaanse afkomst) boven mij gehad ,uiteindelijk met twee jonge kinderen,ik word s’nachts vaak wakker,en hoorde ik weer de jongste huilen,vervelend ja,werd ik wakker erdoor, nee,maar het was zoals het was.