Huurdersraad zoekt e-mailadressen

Update 11/7: Wij zoeken nog steeds contact, laat dus gerust je e-mailadres achter ook al is de actietermijn verlopen. De privacyvoorwaarden blijven uiteraard van kracht. 

 

 

Ziet deze kaart er bekend uit? Dat klopt! Wij komen heel graag met jullie in contact, mede-huurders van Vestia.
Er zijn veel huurders bij ons actief, maar Vestia verhuurt 72.000 huizen en dat vraagt om heel veel contact.

De afgelopen tijd EN de aankomende tijd hebben we belangrijke afspraken op de agenda staan, waaronder de prestatieafspraken met 13 gemeenten waarin Vestia actief is. We komen graag in contact met meer huurders, zodat wij samen kunnen nadenken over zaken die voor jullie van belang zijn. Daarom hebben we de e-mailadressen actie opgestart, zodat we in de toekomst makkelijker naar jullie mening kunnen vKaart e-mailactieragen EN jullie je mening kunnen geven vanaf de bank.

 

Waarvoor gaan we de e-mailadressen gebruiken?

Wij zijn er om jullie belangen te behartigen. Soms kan het voorkomen dat wij niet alle kennis, bijvoorbeeld over kleine steden, in huis hebben. Op zo’n moment willen we de e-mailadressen gebruiken om stellingen en vragen aan jullie voor te leggen, zodat wij alle kennis en informatie die wij nodig hebben kunnen verzamelen.

Met die informatie en kennis kunnen we nog beter adviseren, assisteren en meedenken.

Let op: wij zijn onafhankelijk van Vestia.

 

U kunt uw e-mailadres achterlaten:

Aanmelding nieuws en mailing voor huurders

Aanmelding nieuws en mailing voor huurders

Bezig met versturen

 

Tags: , , ,

83 Antwoorden op “Huurdersraad zoekt e-mailadressen”

 1. Laurette

  Wij zijn telkens ook benieuwd waar we wat winst kunnen halen voor huurders. Verwacht sowieso bericht als we iets positiefs te melden hebben!

 2. Diana

  Net ook onze emailadres doorgegeven. Kom maar op met de stellingen en vragen want er word veels te weinig geluisterd naar de huurders!

 3. AAT VAN VEEN

  het is ok nog belangrijk dat er zo eens of twee keer per jaar de huurdersraad een bijeenkomst zou houden met de bewonerscommissies
  om te horen wat er leeft onder de mensen

 4. Mis toch de utrechtse heuvelrug in dit hele plaatje.. Hopelijk hebben wij ook snel een groep waar we onze belangen kwijt kunnen.

 5. Frans van Deenen

  Heb mij net opgegeven. Hot Item!!..Wanneer komt er eens een eind aan de jaarlijkse huurverhoging? Kan toch zo niet doorgaan!!?

 6. Frans van Deenen

  Heb mij net opgegeven. Hot Item!! Wanneer komt er eens een eind aan de jaarlijkse huurverhoging!? Kan toch zo niet doorgaan!?

 7. Jacqueline

  Wat een goede actie,er zullen ongetwijfeld weer wat nieuwe activiteiten en wensen ontstaan in de buurt,dus welkom,dit initiatief.

 8. Kramer

  Ben benieuwd of de huurdersraadvestia op de hoogte was van het functioneren van het bestuur van Vestia in de afgelopen 30 jaar?

 9. A. van der Gaag

  Beste Laurette, de woorden Vestia en postifief gaan naar mijn mening maar heel erg moeilijk samen. Ik ben dus ook slechts gematigd positief maar laat me graag, door jullie en/of Vestia, verrassen!

 10. J.W.Willemstijn

  Succes gewenst,kan ik misschien eindelijk mijn problemen met nieuwe buren kwijt! Maar heb verder met Vestia ook zeer goede ervaringen gehad.[Mag ook wel als je al ruim 25 jaar huurder bent]! Nogmaals;succes gewenst.

 11. Laurette

  Bedankt voor de tip! Zo zijn we ontstaan overigens: uit bewonerscommissies en lokale huurdersorganisaties. Zolang er niet zoiets is: gewoon ervaringen / zaken delen die voor ons van belang kunnen zijn.

 12. Laurette

  De kaart staat op de achterkant (de voorkant is met ruitjes), bijna onderaan, in het blauw, in een zin.
  De i en 1 worden wel eens door elkaar gehaald. Lukt het nog niet? Mail ons even je telefoonnummer (niet openbaar plaatsen, dat is niet handig i.v.m. privacy) naar info@huurdersraadvestia.nl en we gaan samen kijken.

 13. Laurette van de Huurdersraad

  Ok. Ik heb u gemaild voor de code of uw straat/huisnr, dan lopen we er doorheen. Misschien is de i een 1 of andersom. De codes doen het namelijk gewoon!

 14. P.J. Simmons

  Ik ben benieuwd, eindelijk eens benaderd voor zo iets. Na zeker 17 jaar bewoner te zijn van Vestia. Geluid overlast door muren die hol van binnen zijn en het geluid als een flinke trommel suist, waar buren regelmatig op de muren slaan. Gevraagd of Vestia de muren wat beter kan laten isoleren, maar antwoord was: Het zijn oude woningen en het is duur. U kunt zelf ook proberen geluid te laten dempen. Dus met andere woorden, die muren zijn oud en juist omdat ze oud zijn moet er iets aangedaan worden. We betalen welk flink huur en ieder jaar blijft het stijgen!!! Ik hoop werkelijk, dat dit aanmelden bij jullie gaat helpen en er iets positiefs uit komt! “IK Doe Mee”.!

 15. Laurette van de Huurdersraad

  Die staat er gewoon bij! We krijgen wel eens SPAM tussen de reacties en controleren de reacties daarom eerst altijd even.

 16. A.van Woerkens

  dit is de tweede keer dat ik inschrijf maar krijg ik daar ook een bevestiging van dat ik nu geregistreerd ben . want ik heb nog wel een paar dingen die niet echt kloppen te melden

 17. Laurette van de Huurdersraad

  We sturen geen bevestiging naar het opgegeven e-mailadres. Wel sturen we vanaf juli onze mailing! Wilt u dat we controleren of het goed is gegaan, dan kunnen we dat altijd natuurlijk.

 18. Laurette van de Huurdersraad

  Jawel hoor! Als wij op de link die u heeft getypt klikken, komen we op de actiesite.
  Maar als het echt niet lukt: bel dan! Dan maken we het handmatig in orde. tel. 085 0160105 en we staan vandaag klaar voor u.

 19. Anne Rühülessin- Lambillion

  Ik vraag me af of de actie nog geldig is, er staat op de kaart die wij als info ontvingen geen uiterste datum.
  En iets winnen/ Haha, Vestia heeft zelf geen cent te makke!!!! Woon vanaf 1992 in Vestiahuizen, ben niet ontevreden, maar een extra”tje hahaha

 20. Arianne van de huurdersraad

  De actie is helaas al verlopen, maar je kunt je e-mail adres nog steeds achterlaten om op de hoogte te blijven van nieuws. En is het mogelijk om door te geven welke link niet werkt? Dan kunnen we hier z.s.m. iets aan doen.