Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit evenement is voorbij.

Huurdersraadpleging Den Haag

10 november 2015 @ 19:00 - 21:30

Header Raadpleging Vestia huurders Den Haag

Update (3/11/15) Beste huurder van Vestia uit Den Haag, bedankt voor uw interesse in onze vestigingsbijeenkomst! Wij zitten vol. Dat betekent dat aanmeldingen vanaf nu op de reservelijst komen.

En: Iedereen die zich nu aanmeldt krijgt een gegarandeerde plek op de eerstvolgende huurdersraadpleging die wij organiseren. Hoe meer aanmeldingen we nu nog krijgen, hoe sneller we deze zullen organiseren. Tot snel!

Inschrijven vestigingsbijeenkomst Den Haag

Inschrijven vestigingsbijeenkomst Den Haag

Op de bijeenkomst van 10 november willen we kennis maken en horen wat er speelt en wat uw mening is. De agenda van onze huurdersraadpleging in Den Haag ziet er zo uit:

Actuele zaken
De betaalbaarheid en beschikbaarheid van wonen, de mogelijkheden van invloed voor huurders de plannen van Vestia in Den Haag in 2016

Uw mening
We leggen stellingen voor over betaalbaarheid en beschikbaarheid, energie en duurzaamheid en dienstverlening. U kunt uw mening geven door te stemmen en door deze toe te lichten.

Trekt dit uw interesse en bent u Vestia huurder uit Den Haag? Schrijf u dan in! Het definitief programma mailen we en lichten we op de avond zelf toe.

Bezig met versturen

Raadpleging foto's Den Haag huurders

Gegevens

Datum:
10 november 2015
Tijd:
19:00 - 21:30

Organisator

LHV

Locatie

“Het Strijkijzer” bij Den Haag HS
Rijswijkseplein 786
Den Haag, 2765ZW

Geef een reactie