Even voorstellen: onze nieuwe beleidsmedewerker Rachel

Graag stellen we jullie voor aan onze niet zo nieuwe collega Rachel. In 2017 startte zij bij ons als lid van de Algemene Raad en sinds 2019 was zij lid van het bestuur. Eind mei 2021 hebben wij haar verwelkomd als onze nieuwe beleidsmedewerker.

Voor velen is zij al een bekend gezicht bij de Huurdersraad, toch hebben wij haar gevraagd zich even aan jullie voor te stellen:

“Mijn naam is Rachel Moeniralam en ik kom uit Rotterdam. Ik heb een juridische achtergrond en ben sinds 2011 zelf Vestia huurder. Met plezier heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen de Huurdersraad. Bijdragen aan een goed Vestia beleid geeft mij de kans om voor veel mensen tastbare verbeteringen te realiseren. Daar word ik blij van.

In mijn nieuwe functie als beleidsmedewerker houd ik mij bezig met het voorbereiden van adviezen over Vestia-beleid en met het ondersteunen van onze vrijwilligers. Ik coördineer de communicatie en contacten met onze vrijwilligers én medehuurders. Ik ben actief in het Rotterdamse werkgebied en ondersteuner van de Algemene Raad. Daarnaast houd ik mij bezig met de onderwerpen Servicekosten, Duurzaamheid en Zorg & Wonen.”

Ook bij ons aan de slag? Wij zoeken vrijwilligers. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en geef je direct op!

 

Tags: ,