Bekijk nu ons eerste huurjournaal online | Ben jij in de prijzen gevallen?

Bekijk nu hier online op Youtube ons eerste huurjournaal.

Om met de huurders in contact te komen heeft de Huurdersraad een speciale winactie uitgezet. Meer dan 3.000 huurders hebben meegedaan met de winactie die liep tot en met 25 april 2021. We geven 18 prijzen weg, waaronder drie keer een hele maand huur. Weten wie er heeft gewonnen? Bekijk ons eerste huurjournaal.

In dit huurjournaal stellen de bestuursleden van de Huurdersraad zich voor. Zij zijn vrijwilligers en ook huurders bij Vestia. Zij reiken de prijzen uit aan de gelukkige prijswinnaars van de winactie. Ook de overige winnaars maken ze bekend.

Op 24 juni 2021 wordt het tweede huurjournaal uitgezonden via een online livestream. Het onderwerp hiervan zal de splitsing zijn. Vestia huurders worden hiervoor uitgenodigd via onze digitale nieuwsbrief.

Wil jij als Vestia huurder ook op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de huurdersraad? Laat hier je contactgegevens (opnieuw) achter. Heb je je contactgegevens al eerder (voor december 2020) aan ons doorgegeven dan is het toch opnieuw nodig. Zo kunnen we je gericht mailings sturen over het gebied waar je woont.

Alle informatie over onze huurjournaals en de winactie vind je hier.

Tags: ,