Vestia splitst: nieuwe namen, nieuwe Huurdersraden

Vestia splitst en krijgt nieuwe namen

Woningcorporatie Vestia splitst in drie nieuwe woningcorporaties: Hef Wonen in Rotterdam, Hof Wonen in Den Haag en Stedelink in Delft-Zoetermeer,  vanaf 1 januari 2023. Je hoort dus bij die corporaties als je in een van die steden woont. Woon je daarbuiten, dan ga je bij een van die corporaties horen. Je krijgt eind mei op jouw deurmat een kaart van Vestia met de nieuwe naam en het nieuwe logo van jouw nieuwe corporatie.

Je krijgt later dit jaar meer informatie, zoals het nieuwe telefoonnummer en de bankgegevens van de nieuwe woningcorporatie. Kijk op www.vestia.nl/nieuwecorporatie voor meer informatie van Vestia over de splitsing.

Huurdersraad Vestia splitst en krijgt nieuwe namen

Huurdersraad Vestia splitst vanaf 1 januari 2023 ook in drie nieuwe huurdersorganisaties: Huurdersraad Hef Wonen* (Rotterdam), Huurdersraad Hof Wonen* (Den Haag) en Huurdersraad Stedelink* (Delft-Zoetermeer). De Huurdersraad bestaat uit een vrijwillig bestuur en ondersteunende vrijwilligers en is op zoek naar jou! Kom erbij!

Op onze nieuwe websites (alleen nog maar een homepage) vind je al onze nieuwe logo’s en links naar onze nieuwe Facebookpagina’s, Twitter, Instagram etc. Die gebruiken we vanaf nu al! Tot ziens op onze social media!

Informatie van de Huurdersraad over de splitsing lees je hier.

Tags: , , , , ,