Online bijeenkomst over de splitsing van Vestia

De online huurdersraadplegingen over de splitsing op 1 en 2 februari 2022 zijn helaas al voorbij! Je kunt je niet meer inschrijven voor deze bijeenkomsten. Zodra wij weer een nieuwe bijeenkomst organiseren informeren wij je hierover per mail. Houd voor meer nieuws over bijeenkomsten en raadplegingen onze website en onze nieuwsbrief in de gaten. Graag tot een volgende keer!

Vestia gaat splitsen in drie aparte woningcorporaties voor Den Haag, Rotterdam en Delft & Zoetermeer. Vestia heeft de Huurdersraad gevraagd te adviseren over de plannen hoe er gesplitst gaat worden. Daar hebben we jou als Vestia-huurder voor nodig!

Op 1 en 2 februari 2022 organiseren wij drie bijeenkomsten, één per gebied. Tijdens deze bijeenkomsten vragen we jouw input voor ons advies aan Vestia over de plannen voor de  splitsing. In die plannen gaat het onder meer over betaalbaarheid, beschikbaarheid, onderhoud en leefbaarheid. 

Huur je bij Vestia en woon je niet in een van de genoemde grote steden (zogenaamd overig Nederland of maatwerkgemeente) dan kun je bij de bijeenkomst van je keuze aansluiten. Het is nog niet definitief bekend welk gebied onder welke corporatie gaat vallen. 

Wil jij je stem laten horen? Meld je dan hieronder direct aan voor een van de online bijeenkomsten. Wil jij meer weten over de splitsing van Vestia? Klik dan hier

Tags: ,