Advies verkoop woningen Vestia in Pijnacker-Nootdorp aan Staedion

De Huurdersraad heeft in juli advies uitgebracht op het voorgestelde besluit van Vestia woningen in Pijnacker-Nootdorp aan Staedion te verkopen. Inmiddels is de verkoop van deze maatwerkgemeente rond.  Het advies bestaat uit een onderbouwing waarom we positief staan tegenover de verkoop aan Staedion en daarnaast uit advies hoe om te gaan met de communicatie en participatie van huurders door Vestia in het algemeen en door Staedion voor de oud-Vestiahuurders in het bijzonder. Daarnaast advies aan Staedion over het beheer, onderhoud en verhuurbeleid van het bezit. We hebben in de laatste twee delen de input van de huurders verwerkt uit twee online enquêtes. We gaan ervanuit dat we zo de huurders, Staedion en Huurdersvereniging Staedion (HVS) een warme overdracht kunnen geven.

Bekijk ons advies opgesteld in samenwerking met actieve huurders in dat gebied en de reactie van Vestia door op de links te klikken. Daarnaast hebben we twee enquêtes uitgevoerd, onze landelijke enquête van juni en een verzoek onder de huurders van Pijnacker-Nootdorp waarin we tips vroegen voor dit advies.

We wensen alle oud-Vestia-huurders nog veel woonplezier bij Staedion toe.

Wordt je woning ook binnenkort verkocht of wil je op een andere manier meedenken met de Huurdersraad Vestia meld je dan aan met e-mailadres voor de nieuwsbrief.

Tags: , , ,