Bart is begonnen als nieuw bestuurslid

Het bestuur van Huurdersraad Vestia heeft Bart Simon aangesteld als bestuurslid van Huurdersraad Vestia. Hij is op 1 juli begonnen. Het bestuur vertegenwoordigt de huurders in het gesprek met en adviezen aan de Raad van Bestuur van Vestia. De Algemene Raad heeft Bart unaniem voorgedragen als bestuurslid.

Bart Simon stelt zich voor
Ik ben huurder van Vestia in Delft. De huurdersraad komt in mijn ogen over als een adviesraad met een stevig stemgeluid richting Vestia. Met een kritische grondhouding meedenkend aan het beleid in het belang van alle huurders. Graag zou ik hier met mijn kennis en ervaring een bijdrage aan leveren. Ook als vertegenwoordiger voor de prestatieafspraken binnen de kerngemeente Delft.

Mijn loopbaan in het kort
Ik ben afgestudeerd als civiel ingenieur. Tijdens mijn opleiding aan de TU Delft heb ik mij gespecialiseerd in de uitvoering van ruimtelijke investeringsprojecten. Ik heb mij hier vooral toegelegd op de financiële haalbaarheid en de samenwerking binnen grote woningbouwprojecten. Nu ben ik bestuurder bij het Hoogheemraadschap van  Delfland waar ik mij dagelijks inzet voor de belangenbehartiging van alle inwoners op het gebied van veiligheid en schoon water. Daarnaast ben ik als lid van een lokale rekenkamer betrokken bij het controleren en het onderzoeken van de doeltreffendheid, doelmatigheid en rechtmatigheid van het uitgevoerde beleid. In mijn rol als vicevoorzitter binnen deze rekenkamer stuur ik aan op kwaliteitsborging en de opvolging van de uitgebrachte adviezen. In Delft ben ik bestuurlijk betrokken bij een aantal stichtingen met een maatschappelijk oogmerk.

Tags: , ,