Nieuwe leden Geschillencommissie Vestia begonnen

De Huurdersraad heeft Joost Stam voorgedragen als lid van de onafhankelijke Geschillencommissie Vestia (GCV). Joost startte op 27 mei 2020 en is benoemd voor 4 jaar. Hij heeft geen banden met Vestia, noch Vestiahuurders, maar vindt het een heel interessante rol. Enkele maanden eerder heeft de Geschillencommissie TImo van Dorenmalen al per 1 maart 2020 benoemd op voordracht van de Huurdersraad.

De Geschillencommissie is bezig met gesprekken voor de rol van onafhankelijk plaatsvervangend voorzitter. Wanneer die geleid hebben tot een benoeming bestaat de commissie uit 6 personen, het gewenste aantal. Ze zullen in principe in groepen van 3 personen zitting houden (lid op voordracht van Vestia – lid op voordracht van de Huurdersraad – (plaatsvervangend) voorzitter).

Heb jij een geschil met Vestia? Wie weet is de onafhankelijk Geschillencommissie Vestia een uitkomst. Lees meer hier.

We wensen de nieuwe leden veel succes met deze verantwoordelijke vrijwilligersfunctie!

Tags: ,