Verslag huurdersraadpleging Westland

Op donderdagavond 25 april was het zover: de huurdersraadpleging Westland vond plaats. Het was een geslaagde avond! Tijdens de bijeenkomst is er gesproken over de rol van de Huurdersraad. Wat hebben huurders nu aan de Huurdersraad? Hiernaast is ook het beheer en verhuur van Vestia-woningen aan bod gekomen. Een uitgebreid verslag van de avond vind je hier.   

Zes huurdersraadplegingen in 2019
De Huurdersraad organiseert in 2019 in totaal zes huurdersraadplegingen. Op maandag 29 april is de huurdersraadpleging Zoetermeer gehouden (verslag). Op maandag 3 juni staat de huurdersraadpleging voor Delft gepland, en op dinsdag 4 juni vindt die voor Den Haag plaats. In oktober worden de huurdersraadpleging Hoogvliet en Rotterdam georganiseerd. Het voornaamste doel van de huurdersraadplegingen is het ophalen van de gezamenlijke meningen van huurders. Deze mening gebruiken wij in de overleggen met Vestia en gemeenten.  

Heb je vragen over de huurdersraadplegingen? Neem dan contact met ons op via info@huurdersraadvestia.nl