Huurdersraadplegingen 2019. Kom jij ook?

Ook dit jaar gaan we weer huurdersraadplegingen houden in diverse steden! Dit jaar beginnen we in het Westland op 25 april (uitnodiging) en Zoetermeer op 29 april (uitnodiging). Verder zal er ook een Huurdersraadpleging georganiseerd worden in Delft op 3 juni (uitnodiging), Den Haag op 4 juni (uitnodiging), Hoogvliet op 7 oktober en Rotterdam op 8 oktober. We hopen natuurlijk dat jij hier ook bij bent!

 

Waarom Huurdersraadplegingen?
De huurdersraadplegingen houden wij om huurders te betrekken bij allerlei huurdersgerelateerde onderwerpen die spelen in een stad of gebied. De punten die we tijdens de huurdersraadplegingen ophalen gebruiken wij voor ons schrijven en praten én onze vragen en voorstellen richting Vestia. Zo komen wij op voor de gezamenlijke belangen van alle huurders van Vestia!

 

 

 

Tags: ,