Energienota’s omhoog, energie besparen met een Energiecoach!

Je hebt het vast wel in het nieuws gelezen: in 2019 stijgen de energiekosten. Of het nu aan een verkeerde berekeningen ligt van de regering, of om klimaatdoelstellingen te behalen, niemand vindt het leuk om meer te moeten betalen. Om die reden is de Energiecoach van de Huurdersraad misschien wel iets voor jou! Onze Energiecoaches kunnen je namelijk helpen jouw energiekosten in kaart te brengen én samen met jou te bekijken hoe je energie kunt besparen. Een besparing betekent namelijk mindere energiekosten en kan aardig wat opleveren!

Benieuwd naar wat een Energiecoaches voor jou kan betekenen? Kijk eens op onze pagina over Energiecoaches.

Wil je misschien zelf Energiecoach worden, of wil je je op een andere manier inzetten als vrijwilliger voor de Huurdersraad? Neem dan contact op met de Huurdersraad: info@huurdersraadvestia.nl.