Uitleg: Mail over e-mail! ✉

Deze week krijgen veel huurders een mail van Vestia. Of “u mail van de Huurdersraad wilt ontvangen”. Huh!? Wij zijn toch onafhankelijk? Inderdaad! In deze mail leggen we kort uit hoe het zit. 

De Huurdersraad is een grotendeels vrijwillige stichting, ruim 50 huurders zijn bij ons actief als raadslid, bestuurder, werkgroeplid, energiecoach, servicekostenexpert, etc. Vestia verhuurt woningen en wij behartigen de belangen van de huurders van die woningen. Onze 3 medewerkers helpen op inhoudelijk vlak, maar regelen ook veel. We zijn heel zelfstandig én heel actief, en helemaal onafhankelijk.

Maar het is wel een beetje gek als Vestia én het kleine bureau van de Huurdersraad ieder een apart overzicht van het e-mailadres van huurders bijhouden. Soms verhuist er ook iemand, dan moet Vestia dat weer doorgeven. Er zijn wel 72.000 huishoudens!

Daarom hebben we het afgelopen halfjaar achter de schermen gewerkt aan het “inregelen” van e-mailadressenbeheer. In de toekomst kunnen we dan meer tijd besteden aan het bereiken van meer huurders over wat we inhoudelijk voor jullie allemaal betekenen. Wij, de Huurdersraad, voldoen netjes aan privacy-wetgeving én we blijven gewoon apart mailen namens onszelf voor onszelf en voor jou.

 

Heb jij vragen naar aanleiding van de mail van Vestia of naar aanleiding van dit bericht? We staan je graag te woord op 085-0160105.