Huurdersraadpleging, speciaal voor Vestia-huurders uit het Westland

Dit is een uitnodiging. Om te praten, te reageren op stellingen en elkaar en om te horen van Vestia zelf wat zij voor u doen. Werkgroep Westland nodigt u uit en die bestaat uit Gre Coster en Herman Mulder van voormalig Huurdersplatform Westland. Als u komt, kunt u hen en ons in staat stellen uw belangen als huurder te behartigen bij Vestia en de gemeente en bent u in staat vragen aan Vestia te stellen, die uitleg komt geven over de wijze waarop ze woningen in het Westland beheren en verhuren.

Vestia is weer in het nieuws de laatste tijd. Als het aan Vestia ligt gaan er veel sociale woningen verdwijnen in het Westland. Maar klopt dan wel? En heeft het effect op u? Draait het om Vestia’s mening, of om die van u als huurder? Wat ons betreft is het tijd om eens bijeen te komen om te praten over wat u belangrijk vindt. Wat is uw mening over betaalbaarheid, wooncomfort en de service van Vestia?

Wie Vestia-huurders en bewonerscommissies uit Westland door Vestia-huurders uit het Westland, Gre Coster en Herman Mulder, i.s.m. de Huurdersraad

Voor het programma en aanmelden

kunt u naar www.huurdersraadvestia.nl/westland gaan of bel met de Huurdersraad op 085 0160105

Wanneer

24 november, 20.00 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur met koffie en iets lekkers). We sluiten af onder het genot van een drankje.