Even voorstellen: Aron van Wijk

Ik ben Aron van Wijk en ik ben al bijna twee jaar actief bij de Huurdersraad als bestuurslid. Toen ik voor de eerste keer over de Huurdersraad las dacht ik: ‘kan ik hier iets betekenen?!’ Ik woon in het Strijkijzer in Den Haag en ik ontving wel eens brieven van Vestia waarbij ik vaak dacht: ‘dat kan beter’, of: ‘ik snap niet goed waarom dit (zo) gedaan wordt’. Daarom vind ik het erg belangrijk mee te denken en te werken om de communicatie bij Vestia te verbeteren.

Ik vind het leuk om mij bezig te houden met de communicatie van Vestia, zodat zij dat wel op de juiste manier gaan doen en iedereen er wat aan heeft! Daarnaast stel ik Vestia vragen over participatie en denk mee over hoe Vestia bewoners kan betrekken. Ik probeer het allemaal niet te formeel te maken.

Binnenkort organiseren we de Huurdersdag, dit is een dag waarvoor alle huurders van Vestia worden uitgenodigd. Op deze dag krijg je te horen over je leefomgeving, wat wij doen en wie wij zijn. Daarnaast kan je toffe workshops volgen die bijvoorbeeld gaan over in je recht staan of veiligheid in de wijk. Voor ons is het heel belangrijk om continu meningen te horen van huurders van Vestia. Op deze manier kunnen we nog beter het gesprek voeren omdat we weten wat er speelt!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten tijdens de Huurdersdag! Tot dan.

 

 

 

2 Antwoorden op “Even voorstellen: Aron van Wijk”