Prijswinnaars van de e-mailactie zijn in het zonnetje gezet!

Huurders van Vestia zijn in het zonnetje gezet met onder andere een maand gratis huur! In juni 2016 is door de Huurdersraad Vestia een actie gestart waarbij huurders hun e-mailadres achter konden laten om meer contact tussen de grote groep huurders en de belangenorganisatie mogelijk te maken. 

 

Deze actie heeft  meer dan 7000 e-mailadressen opgeleverd en ook heel veel contact met huurders. Er kwamen vragen, opmerkingen en tips binnen. De Huurdersraad werkt er met succes aan om een moderne huurdersorganisatie met groot bereik te zijn en veel slagkracht te zijn en dat lukt mede hierdoor! We  kunnen huurders nu op hun rechten en plichten wijzen, scholing aanbieden en vragen voorleggen om onze standpunten op te baseren.

Om dit te vieren zijn de prijswinnaars van de e-mailactie uitgenodigd onder het genot van een hapje en een drankje is een cheque en een bos bloemen overhandigd. Ook de prijswinnaars die niet op de uitreiking aanwezig waren ontvangen op zeer korte termijn hun prijs, zij hebben al bericht ontvangen.

 

Prijswinnaars van de e-mailactie krijgen hun cheque, als blijk van waardering, overhandigd van  voorzitter van de Huurdersraad Cees van der Harst

6 Antwoorden op “Prijswinnaars van de e-mailactie zijn in het zonnetje gezet!”

  1. Sorry,dat ik het een beetje knullig vindt,dat over de uitslag geen mailtje verstuurd is.Door zelf te zoeken kwam ik er achter dat er al een uitslag was,wie weet hoeveel mensen er nog zitten te wachten.[met misschien nog een beetje hoop].Hart groet, Els Kruit.

  2. J Apeldoorn

    Eerst worden mensen gevraagd om hun emailadres te geven met een kans een prijs te winnen. Vervolgens worden degenen die gehoor hebben gegeven, niet per email geinformeerd over de uitslag van de loting. Raar

  3. Laurette van de Huurdersraad

    Beste Els, daarom plaatsten we juist dit bericht hier. In onze volgende reguliere mailing komen we op de prijsuitreiking terug, maar we mailen mensen niet doorlopend.