E-mailadres achterlaten

Wij versturen mails met daarin nieuws dat relevant is voor huurders en uitnodigingen om (digitaal) je mening achter te laten. De mailing koppelen we aan jouw adres zodat we Zoetermeers nieuws naar Zoetermeerse huurders sturen en Rotterdams nieuws naar Rotterdammers. Uiteraard hebben we een privacystatement.

 

Aanmelding nieuws en mailing voor huurders

Aanmelding nieuws en mailing voor huurders

Bezig met versturen

88 Antwoorden op “E-mailadres achterlaten”

 1. jc marie

  hallo wil ook graag meedoen bij deze mn code ,adres en postcode achter gelaten.
  hopelijk hoor ik van Vestia.
  m.v.g Jc Marie

 2. Laurette

  Dat denk ik niet! U hoort wat van ons als u prijswinnaar bent, wij zijn de Huurdersraad en niet Vestia. En ook als u niet een prijs wint, ontvangt u vanaf nu als er echt relevant nieuws is een mailtje.

 3. Marijke

  Ik snap de reactie’s van de mensen ik dacht ook dat het van Vestia afkwam , maar na 1 telefoontje begreep ik dat het niet zo was.
  Hopelijk wijst de toekomst uit. Of er door Vestia wat gedaan wordt als jullie onze klachten of opmerkingen kenbaar aan ze hebben gemaakt

 4. arie verschoor

  goed initiatief ik wist niet dat er een huurdersraad is
  hopelijk kunnen we door samen te werken wel iets voor elkaar krijgen bij vestia aangezien er in onze buurt klachten genoeg zijn waar niets mee wordt gedaan,behalve elk jaar volle mep huurverhoging voor een huis waar niet veel woonplezier meer is.

 5. Laurette

  Goede vraag; Elke huurdersorganisatie in Nederland wordt hetzelfde betaald, de regels en voorwaarden liggen vast in de zogenaamde Overlegwet: Vestia betaalt, maar bepaalt niet. Vestia toetst alleen of de begroting vooraf en financiƫle verantwoording achteraf verband houdt met belangen behartigen. Vb: gouden pennen kopen is natuurlijk niet relevant, werken aan communicatie wel. Zo is het geregeld!

 6. karina

  Altijd goed om op de hoogte gesteld te worden en dat er mening gevraagd wordt aan de huurders. Kende het niet! En dat er iets te winnen valt is altijd mooi mee genomen. Kan het zeker gebruik šŸ™‚

 7. karina

  Goed dat de huurders worden ingelicht en om mening gevraagd worden, ik kende het niet. En leuk dat er iets mee te winnen valt, kan t goed gebruiken šŸ™‚

 8. Anoniem

  Het kan veel beter. Ik heb nog last van mijn rug n.a.v. fiets verplaatsen op en af de trap naar de berging die heel erg steil is. Sinds februari heb ik dit aangekaart bij de Vestia tot heden niet opgelost. Ben van plan om te verhuizen naar een andere woning.

 9. Laura Matroos

  Rgelmatig digitaal contact is zinvol en waardevol. Schriftelijk contact is papierverspilling en raakt vaak zoek tussen reclamefolders.

 10. Erik van Riet

  Ik had tot nog toe geen idee over het bestaan van de Huurdersraad Vestia. Over de positie van de raad vind ik dat deze eigenlijk hoger zou moeten zijn dan de positie van Vestia. Immers, Vestia mag op papier wel de “eigenaar” zijn van de woningen, maar in feite is het slechts een door de overheid aangewezen/aangestelde administratieve club die -in oorsprong van belastinggeld gebouwde- woningen mag beheren. Veel werknemers van Vestia hebben slechts binding met Vestia als werknemer, maar bewonen geen huis van Vestia. Een beetje het idee van de bank die d3 baasspeelt over onze centen. Dit maakt hen al minder betrokken, omdat zij eventuele problemen waar huurders mee leven al niet doorleven. Het is nu eenmaal zo, doorleven is meeleven! De raad is een vertegenwoordiging van uitsluitend huurders die af en toe moeten strijden tegen het feit dat niet meelevende derden zeggenschap hebben over zoiets belangrijks als je persoonlijk domein. Dit is een onrechtvaardigheid en bizar. Cela. Maar op grond van die persoonlijke gedachte vind ik dat het zwaartepunt van beslissingen bij de raad/bewonersorganisatie zou moeten liggen en ZEKER NIET bij Vestia als (slechts virtuele) eigenaar.

 11. Kevin

  Leuk initiatief van de huurdersraad, ben erg benieuwd met welk nieuws jullie mij gaan bestoken.
  Ik hoop van harte dat ik daardoor misschien iets positiever kan worden over mijn huisbaas, dit laat zeker te wensen over.
  En wellicht vinden we met elkaar gepaste oplossingen voor diverse problemen. Toppie… CliĆ«ntenraad!!

 12. Laurette van de Huurdersraad

  Sinds maandag 16 uur werkt het systeem weer, het was er maar een paar uur uit. We houden ons “extra” formulier ook even online. Dus: http://www.huurdersraadvestia.nl/actie en als je dan het extra formulier blijft zien even geschiedenis wissen / anders mag het ook via het alternatief blijven gaan!

 13. Henny Treijtel

  Wij wonen al bijna 40 jaar in dit flat,we zien de buurt met de dag achter uit gaan,heel jammer..
  Onze grote ergenis die puinhoop in de hal,fietsen,wagentjes e.d.Zijn al tijden bezig de hal leeg te krijgen,tot,op heden lukt het aardig.

 14. Mevr. Bouman

  Ik heb me vandaag aangemeld en wil graag weten of het goed is gegaan.
  Hoop dat deze actie zal leiden tot een betere samenwerking tussen huurders en verhuurders

 15. Louise

  Laten wij de gelukkige winnaar zijn van een maand gratis huur. Kunnen ik en mijn kids ook weer op vakantie! Sorry gun het iedereen, maar ons zelf een beetje meer!

 16. wonen in bouwlust aan een prachtige binnentuin,leuke buurt…wel veel trappen klimmen,maar gezellige ’50 ‘er jaren woning!

 17. Leo vinke

  Hoop dat het een goede vooruitgang mag betekenen,en vestia is voor ons altijd een goede verhuurder,woon hier al 33 jaar.

 18. J.P.N.A. de Geus

  lsd is afkorting van loosduinen: ik ben behoorlijk invalide , woon op een hoekhuis van vestia in loosduinen.
  de spouwmuren zijn totaal niet geisoleerd, door de grootte hoeveelheid medicijnen die ik gebruik heb ik bij 16 graden erg koud.
  De kachel op 18 a 20 graden zetten kan ik niet betalen,warneer word de isolatie verbeterd.

 19. Laurette van de Huurdersraad

  Als er te lang leegstand is door een te dure huurprijs dan wordt de prijs mettertijd gematigd. Wij hebben hier op gestaan. Ook eengezinswoningen in de verkoop (nu niet meer of bijna niet meer) van toepassing die niet worden verkocht worden weer verhuurd. Wij blijven Vestia beĆÆnvloeden om leegstand te voorkomen.

 20. Thea Panhuizen

  Bij de start van de Huurdersraad was ik vooral sceptisch en dacht moet dat nou, inmiddels helemaal bij gedraaid en ben blij met deze raad ben er inmiddels van overtuigd dat ze wel iets kunnen bereiken bij Vestia, heb dit inmiddels ook ondervonden wat betreft het afrekenen van de servicekosten per flat, wij als bc kregen het niet voor elkaar dat dit in 2017 dus afrekening 2016 zou plaats vinden, maar dat is toch voor elkaar gekomen en zijn wij blij mee. Heb er alle vertrouwen in dat wij bij eventuele verdere klachten wij bij de Huurdersraad terecht kunnen.

 21. Arthur Haverkamp

  Wordt hier nog naar gekeken? Aangezien de laatste reactie op 8 Mei 2017 was…maar ik heb een berg klachten over vestia. Wil ook heel graag verhuizen maar weet niet hoe 1 2 3