Kennismaken met Boyd: bestuur bijna compleet!

Vanaf vorige maand is de LHV weer één bestuurslid rijker: op 14 maart 2015 droeg de Algemene Raad Boyd van Loon voor als nieuw bestuurslid. Het Dagelijks Bestuur heeft hem benoemd en heet hem welkom. Meer weten over Boyd en de vertegenwoordiging van de Vestia huurders in de LHV? Lees dan verder.

Kennismaking Boyd

Functie: Algemeen bestuurslid
Naam: Boyd van Loon
Woont in: studentenwoning in Den Haag
Speerpunt: leefbaarheid en woongenot
Contact: boyd@huurdersraadvestia.nl

“Mijn naam is Boyd van Loon en ik ben sinds juli 2015 bestuurslid van de Landelijke Huurdersraad Vestia. Ik vind dat elke huurder met heel veel plezier zou moeten kunnen wonen. Leefbaarheid en woongenot zijn voor mij erg belangrijke onderwerpen. Het is goed om met Vestia in gesprek te gaan. Op die manier kunnen wij als huurders Vestia vertellen wat we belangrijk vinden en wat we anders zouden willen zien. Wat mij erg bij mijn werk voor de LHV zou helpen is de inbreng van huurders. Zit u ergens mee, of heeft u een vraag? Neem dan vooral contact met mij op.”

Bestuur bijna compleet

Met de benoeming van Boyd in het bestuur is het bestuur bijna compleet. Én hoe? De huurders van Vestia zijn gerepresenteerd door een in leeftijd, achtergrond en woningtype divers bestuur. We hebben ook een aantal enthousiaste kandidaten voor de laatste vacante positie en zullen u na benoeming informeren.

Tags: ,