Kennismaking met Aron en andere veranderingen binnen het bestuur

Vanaf deze maand is de LHV één bestuurslid rijker: op 9 maart 2015 benoemde de Algemene Raad Aron van Wijk als nieuw bestuurslid.  Meer weten over Aron en andere veranderingen binnen het bestuur? Lees dan verder!

Kennismaking Aron

Functie: Algemeen bestuurslid
Naam: Aron van Wijk
Woont in: Studentenwoning Den Haag
Speerpunt: Transparantie en betaalbaarheid voor huurders
Contact: aron@huurdersraadvestia.nl

“Ik ben Aron van Wijk, ik ben 22 jaar en sinds maart 2015 bestuurslid bij de Landelijke Huurdersraad Vestia. Die naam zegt misschien niet heel veel mensen wat, maar daar wil ik graag met de rest van het team verandering inbrengen. Wat we doen? Huurdersbelangen vertegenwoordigen. Ik vind betaalbaarheid en transparantie belangrijk voor een organisatie als Vestia. Mijn achtergrond is plaatsnemen in verschillende besturen die zich met name focusten op jongeren en verschillende opleidingen. Help jij ook mee? Dit kan bijvoorbeeld door ook bestuurslid te worden of door te laten weten waar jij mee zit! Mail om contact met mij op te nemen.”

Overige wijzigingen in het bestuur

Per 1 mei 2015 zal Cees van der Harst, nu algemeen bestuurslid van de LHV, interim-voorzitter van de LHV en aanspreekpunt voor media worden. Meer informatie over de nieuwe samenstelling van het bestuur treft u te zijner tijd onder het kopje Bestuur.

De LHV is nog steeds op zoek naar meer bestuursleden om het team te versterken. Meer weten over deze uitdagende klus, klik dan hier voor de vacature of mail ons!

Tags: ,